Een compleet ingericht vakantiehuis in een landelijke omgeving

RONDOM DE WONING 


U kunt heerlijk genieten van het zonnetje vanaf de verharde terassen rondom de woning of lekker languit een boek lezen liggend in het gras. Bent u minder van de zon, dan biedt de grote boom schaduw.

U heeft een eigen parkeerplaats op onze gezamelijke oprit en een eigen schuurtje waar u uw fietsen eventueel droog kunt stallen.
 


OMGEVING


Havelte heeft een levendige kern met onder andere een AH supermarkt, drogisterij, kantoorboekhandel, warme bakkerij, taxibedrijf, sportschool, huisartsenpraktijk, etcetera. Fietsverhuur is ook mogelijk bij fietsenzaak Vredenburg in Havelte. Kan ook eventueel op verzoek door ons geregeld worden.
 

In de zomer is het grote openluchtzwembad open. (meer info)


Heeft u zin in een hapje eten buiten de deur, dan kunt u bij meerdere restaurants terecht op loop-en fietsafstand in Havelte. Voor een culinaire avond bij een sterrenrestaurant kunt u ook in de buurt terecht bij De Groene Lantaarn in Zuidwolde 9 (binnenkort Staphorst) of De Librije in Zwolle. 


Kom genieten van de rust en ruimte van het Drentse landschap, met mogelijkheden te over voor mooie wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. Denk aan Natuurgebied Uffelterzand, het Nationaal Park Dwingelerveld, de Holtinger Schaapskudde, etcetera.


Ook mogelijkheden te over voor wat vertier in bijvoorbeeld het pittoreske stadje Meppel op 10 km afstand, de levendige mooie stad Zwolle op 20 minuutjes rijden met de auto of het geliefde Giethoorn wat op 15 km afstand ligt.


De golfliefhebber komt aan zijn trekken op de 18-holes golfbaan aan de rand van Havelte.

  

Bekijk alle foto's