Vakantiehuis Het melkmeisje Genieten, ontspannen en verblijven in een luxe vakantiewoning

Vakantiehuis Het Melkmeisje

Genieten, ontspannen en verblijven in luxe


U verblijft in een industrieel, stijlvol eigentijds ingericht huis met vide en een open moderne keuken die van alle gemakken is voorzien met een prachtig vrij uitzicht rondom. U heeft een eigen ingang en uw huis is volledig prive.


Het Melkmeisje van de schilder Vermeer siert de gehele wand en kijkt toe wanneer er gekokkereld wordt aan het lange aanrechtblad. Een goede mogelijkheid om uitgebreid te koken met z'n 2 of met vrienden onder het genot van een goed glas wijn. Vanaf het "barretje" aan het aanrechtblad kijkt u uit over de weilanden en naar de bosrand. 


Alle woonruimtes ,behalve het tweede slaapvertrek, bevinden zich op de begane grond. Bent u dus minder mobiel dan kunt u bij ons goed terecht.


Voor de eventuele derde en vierde slaper is er een open slaapvertrek op de vide in de woonruimte. Hier wordt u wakker van de opkomende zon en heeft u direct uitzicht op de schaapjes in het weiland. Let op; de derde en vierde slaper maken gebruik van de gezamelijke badkamer die onderdeel is van de slaapkamer op de benedenverdieping.

Het Melkmeisje is helaas niet geschikt voor kleine kinderen en huisdieren en is volledig rookvrij.


  

Bekijk alle foto's